Pravý levicový rebel Matěj Stropnický našel návod na lepší budoucnost

Tvoří jádro pravé levice. Odvážný mladý muž, vedle kterého Robin Hood vypadá jako buržoust a poseroutka. Porval se s nepříznivým osudem, svým privilegovaným otcem i moderními technologiemi a letos se vyráží rvát o vaše hlasy ve volbách. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, kdo je tento rebel bez příčiny.

Matěj Stropnický se před letošními volbami rozhodl pasovat do role padawana Jany Maláčové na její křížové výpravě za galaktickými výdaji. Tento levicový rebel pohrdá moderní elektronikou i hmotnými statky a už několik let žije jako Fred Flintstone. Jeho jediný příjem spočívá z milodarů, které mu věnují buddhističtí mniši, kteří se za ním jezdí učit askezi.

Na svém tažení se distancoval i od svého privilegovaného otce, který rozdával koblihy s Andrejem, a stal se na truc předsedou Strany Zelených. Rodina mu ale zas tak moc nesmrděla, když potřeboval peníze na svůj „palác“ a banky tomuto anti-materialistovi odmítly půjčit. Nejspíš právě tehdy v něm vzplanul socialistický žár, který jej dohnal až do náruče Jany Maláčové...

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.