Zcela nový nešvar předvolebního boje: Andrej už zase vytahuje sledování

S blížícími volbami se začínají vyostřovat politického souboje. Zmrzlina se točí ve velkém, přestřelky na Twitteru se začínají dostávat na úroveň prvního stupně základní školy a politici zkouší i nové taktiky! Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat na novinky letošního předvolebního boje.

Nevraživý postoj Andreje Babiše k Pirátům není žádnou novinkou, premiér ale prý nenechává nic náhodě a rozhodl se pustit už i do jejich partnerů ze STAN. A za cíl si prý nevybral nikoho jiného než předsedu Víta Rakušana. A údajně do předvolebního boje zapojil zcela nový prvek!

Tím nešvarem není nic jiného než sledování, s čímž má náš premiér podle různých zpráv historicky tak trochu zkušenost…Dle předsedy Starostů a serveru Neovlivní.cz měl Babiš poslat na Rakušana své lidi shánět kompro. Nudnější špionážní práci už jim patrně vybrat nemohl, protože i po 2 měsících usilovné práce nejspíš odevzdaná depeše nebude obsahovat více než to, že Rakušan na záchodě 2x nezvedl prkénko a následně se operativec oběsil nudou…

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.