Video placeholde

Andrej Babiš: K*rva, vole, do p*dele! M*dko! Takhle to vypadá, když premiér říká pravdu

V promo videu pro novou knihu Andreje Babiše premiér neslyšně vykřikuje do hudby nějaká hesla. My jsme profesionálně analyzovali, co říká, a vyšla nám spousta kurev a prdelí. Dodatečně jsme pro vás spot restaurovali podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.

Pokud jste poslední týden nestrávili v lese odříznutí od světa, víte, že Andrej Babiš vydal novou knihu. Úplně na začátku to promoval tím, že ZÍTRA ŘEKNE PRAVDU, což internet po právu dost šokovalo, ale nakonec se ukázalo, že jen nechal nějakého nebožáka nacpat své kecy na pár desítek normostran. Kniha se jmenuje Sdílejte, než to zakážou!, a pokud vás zajímá, kdo by mu měl co zakazovat, když je premiér země, jste na tom stejně jako my.

Celý projekt má mít takový téměř punkový a ztřeštěný feeling, obálka je odvážně vykřičená, v kontrastní černobílé a jedovatě zelené. Dokonce ke knize premiér i vydal video z focení snímku na obálku a je to jízda. Za zvuků soundbankového jakoby dubstepu se Andrej Babiš kření, šíleně pózuje, divoce gestikuluje a říká… něco. Ve videu totiž není zachycen zvuk toho, co říká. 

Redakce Reflexu naštěstí disponuje celým oddělením profesionálních odezíračů, kteří jsou schopni z premiéra strhnout masku ticha a odhalit pravdu za ní. Dodatečně jsme pro vás Babišův hlas restaurovali a jenom malé varování – je tam spousta vulgarit. My si ale narozdíl od Andreje myslíme, že si zasloužíte celou pravdu.