Sen každé zdravotnice z kovidária: Dítě do nonstop školky a hurá na noční!

Před pár dny jsme si říkali, že Šlachtova strana Přísaha, nabírá procenta potenciálních voličů, ačkoliv vlastně nikdo nezná její volební program, směřování ani smýšlení. Ale teď už víme. Je to strana blbých nápadů, ale upřímně, takových už tu máme dost, takže...voliči čiňte se. Šlachta přišel s návrhem, jak vyřešit nedostatek zdravotnického personálu. A řešení je to vskutku policejní. Babiš řídí stát jako firmu, Šlachta evidentně jako policejní jednotku. Prosim vás, neni tam někdo, kdo by to řídil jako stát? Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

A s čím že to ten Šlachta přišel? Navrhl, že místo zvýšení platu, aby se třeba nalákalo víc zdravotních sester, jim dáme možnost makat víc hodin. A ty co mají děti je budou moci dávat do nonstop školek. Vskutku perla.

Uchvátit voliče se ale nesnaží jen Přísaha, ale i další strany, třeba KDU-ČSL, která navrhla snížení penze komunistickým papalášům. Poměrně nepřekvapivě se do Jurečky, který s návrhem přišel, pustili snad všichni poslanci. Komunisté se začali ohánět slovíčkem pomsta, jako by s ním sami ještě nedávno nevládli přímo z popraviště.