Předvolební kampaň „vlastenecky laděných hnutí“? Tohle bude velká jízda!

Politické hemžení před volbami začíná mít grády. A když říkáme grády, tak máme na mysli fakt nechutný záležitosti. Zatímco Babiš sbírá voliče rozdáváním očkování, mobilů a tenisek místo koblih, další strany spoléhají na nové tváře a přátele se kterými se jim to lépe potáhne (snad leda tak do pr...). V našem okénku 100 dní sodomy se dneska podíváme za SPD a Volným blokem a jejich novými spojenci. Tak si pusťe Události Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Cesty, které některé strany volí, aby nalákali voliče, jsou občas vskutku nepochopitelné. Tak třeba SPD si do strany přitáhlo Josefa Nerušila, správce sociálních sítí kardinála Dominika Duky, který teď povede pražskou pobočku strany. Pokud vás zajímá, jak si SPD stojí s křesťanskými hodnotami, tak se ptáte špatně, protože ani my neznáme odpověď.

A Volný blok? Ten se spojil s Janou Bobošíkovou. Ano, tou která se účastnila snad všech minulých voleb od té doby, co mohou ženy kandidovat, tou která nikdy nikde neuspěla. Asi si od toho slibují dost. Možná proto přizvali i Dělnickou stranu. Volný, náckové a Bobo. Už se těšíme...