Pohled do budoucnosti: Pár „drobných“ restrikcí pro neočkované. Nátlak? V žádném případě!

Taky si říkáte, jak to asi bude vypadat po volbách? Babiš lidem nasliboval hory doly, takže ho zase zvolí, ale hned týden po volbách otočí a místo koblih začne servírovat povinné očkování a omezení horší jak na jaře. Ano, to se dá vcelku jednoznačně očekávat. Jenže...co když bude všechno jinak? Babiš a jeho poradci už z pár šílenými nápady přišli, takže se můžeme začít bát. Nebo se můžeme podívat do budoucnosti na to, jak to všechno bude. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Abychom se nemuseli klepat, náš speciální reportér Dominik Dabrowski se vrátil z vesmíru a putoval strojem času do budoucnosti, aby nám přinesl nějakou jistotu. Jistotu vědení v jak velkým háji po volbách budeme. Babiš se s 5 % hlasů sotva dostal do Sněmovny, ale Zemanovi to nijak nebrání ho pověřit jmenováním vlády.

To ale není moc překvápko že jo. Nás nejvíc zajímá, jak to bude s covidem, očkování, restrikcemi? Bude konečně klid nebo se celá situace ještě víc zvrhne? Na to vám v dnešním díle odpoví Dominik z budoucnosti.