Richard Branson zamířil do vesmíru, ministryni financí sebou nevzal

Svět se řítí do háje - jako důkaz může sloužit rychlost s jakou se bohatí snaží opustit povrch zeměkoule. Na okraj vesmíru už tak vycestoval miliardář Branson, asi aby obhlídl nové stavební pozemky. Nebo možná, aby se distancoval od svých krajanů, kteří včera ukázali, odkud pochází hooligans. Prohra ve fotbale bolí, kopačka do obličeje ale o něco víc, zvlášť když přijde od vašeho krajana. Není to holt sport gentlemanů. O tom ale více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Pokoření Angláni se zcela překvapivě (no, ani ne...) neopřeli do Italů, ale do svých vlastních, protože střílet se do nohy je tak supr zábava. Svým fotbalistům tmavé pleti začali posílat takový nadávky až na znamení sounáležitosti s oběťmi poklekl i Kúdela. Tak není divu, že Branson místo sledování televize, vyrazil do raketoplánu.

Dalším znamením, jak moc do háje to jde, je dnes spuštění aplikace pro zjištění důchodu. Ano, budete pracovat ještě 874 let a pak dostanete asi 11 tisíc, což bude tou dobou tak na chleba. Na sůl už nárok nemáte. A aby to nebylo všechno - vrací se covid. Třikrát hurá.