Zdroj: Shutterstock

Sodobar dohlédne na pravidelný pitný režim v kanceláři

Moderní sodobary jsou jedinečným zařízením, které dokáže pozvednout úroveň každé kanceláře. Hydratace je pro produktivní činnost zcela zásadní. Nepravidelné pití vody během dne způsobuje nepříjemné symptomy únavy či bolesti hlavy. Sycená voda je navíc velmi osvěžující a perfektně nahrazuje sladké nezdravé nápoje.

Výdejníky na vodu s integrovaným výrobníkem sodovky fungují na bázi přidaného oxidu uhličitého. Právě ten dokáže v ústech vyvolat příjemné brnění. V kombinaci se skutečně kvalitní vodou máte na dosah výjimečně osvěžující nápoj.

Balená pramenitá voda Crystalis pochází ze srdce Vysočiny a je vyhlášená svou vyváženou minerální hodnotou. Barely, do nichž se voda stáčí, jsou navíc vratné. To znamená, že po spotřebování jsou dodavatelem vyzvednuty, následně vydezinfikovány a vráceny zpět do oběhu. V dnešní době se jedná o velmi důležitý ekologický aspekt. 

www.crystalis.cz

Účinky perlivé vody

Pití perlivé vody provází řada nejasností, které poukazují na možné zdravotní obtíže. Žádnými studiemi například nikdy nebylo prokázáno, že by voda s bublinkami špatně působila na trávicí trakt či dokonce podporovala vznik žaludečních vředů. Míra hydratace vodou sycenou a nesycenou je také naprosto identická.

Jediný negativní efekt můžete v některých případech pocítí na oslabení zubní skloviny. To je způsobeno kyselinou uhličitou. V porovnání s ochucenými nápoji, a speciálně těmi s obsahem citrusu, se jedná o naprosto zanedbatelné procento.

Funkce výdejníku

Aquamaty firmy Crystalis mají své funkce, které se obecně nemění. Důležité kompresorové chlazení, ohřev vody se zabudovanou pojistkou proti opatření a nerezové hygienické zpracování jsou dnešním platným standardem.

Přístroje se rozdělují především podle nainstalovaného zdroje vody. K dispozici jsou již zmíněné barelové automaty a také zařízení, které se napojí přímo na vodovod.

Automat na vodovodní řad

V případě zvolení tohoto typu je možné počítat s velmi nízkými náklady na elektřinu a provoz. Odkázáni však jste na kvalitu vody ve svém okolí. Pokud není uspokojivá, stále je možné s tím něco dělat.

K dispozici jsou vodovodní filtry, které všech nečistoty eliminují. A to včetně velmi častých pozůstatků chloru.

Pro více informací o sodobarech navštivte e-shop www.crystalis.cz.

www.crystalis.cz