Zásluhy Václava Klause – největšího českého velikána, myslitele a bývalého intelektuála

Dnes se takhle při pátku vrátíme k Václavu Klausovi staršímu a jeho dokonalému životu. Dnes se podíváme na jeho ekonomické počínání v pokomunistické historii Česka. Starý dobrý Klaus totiž vyje*al nejen s daňovými poplatníky, ale také s valnou většinou národní podniku. A z jiného soudku - Klaus je milovníkem hudby, jako dítko zpíval, jako dospělý vlastní stovky CD a neohrnuje nad ničím nos. Ale o tom více své, že? Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Po stopách největší Čecha Václava Klause staršího je to skoro jako po stopách Járy Cimrmana. Klaus už v šesti letech zpíval ve sboru v rozhlasu, jako čtyřletý dokonce stavěl barikády při Pražském povstání. Legenda. Mýtus. Pohádka!

Jooo pohádka, asi jako ta, kterou nám vyprávěl na začátku devadesátek o tom, jak je jeho vzorem Železná lady Margaret Thatcher. Většího pravičáka než byla britská premiérka byste v blízkém okolí hledali těžko. A Klaus? Socan jak poleno - stačí se podívat na jeho způsob privatizace státních podniků. Poldovka i Kolbenka ti děkujou, Venouši.