Dobrodružná cesta monumentálním životem a dílem Václava Klause

Nejlepší politik, vrcholový sportovec, báječný milenec a fantastický prognostik. Václav Klaus je bezesporu největší Čech všech dob. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat na život a dílo našeho exprezidenta, který nedávno oslavil kulatiny.

Václav Klaus nedávno oslavil osmdesátiny a při té příležitosti se dočkal blahopřání a poklon od největších státníků naší doby. Což je dobrý důvod připomenout si blíže jeho život a dílo a hlavně všechno to, v čem byl nejlepší. 

Málo se to ví, ale Václav Klaus je jeden z největších českých sportovců, který vyniká v různorodých aktivitách od basketbalu, přes tenis až po lyžování. Dále to je báječný milenec, jehož srdce patřilo vždy jeho Livii, pokud zrovna neobletoval jednu pohlednou letušku, která se po jeho boku objevila příhodně v době, kdy si celý národ šuškal o jeho náklonnosti ke stejnému pohlaví. A nezapomeňme na fantastického prognostika, který dodnes nemá obdoby!  V čem dalším náš prezident ještě vyniká? 

Více se dozvíte v dlouhém pátečním speciálu Událostí Luďka Staňka, který najdete ve videu v úvodu článku.