Nejčastější suvenýr od moře? Mutace delta! A může se zase začít zakazovat

Víte, jak spousta lidí nerado říká "já ti to říkal"? Ne, my taky nikoho takovýho neznáme a tuhle hlášku citujem moc rádi, protože.... MY VÁM TO ŘÍKALI! Mutace delta už je tu a je v plné síle. Takže se držte, jedeme z kopce, hezky od zítřka se bude zase zpřísňovat, hurá! A co na na to Babiš, vládce náš, slunce naše jasné? Nic moc, neni ten, kdo by měl o tomhle rozhodovat, na to má jiné lidi. Proč? To se dozvíte v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Proč ptáte se? Protože - a naše druhá oblíbená hláška - se blíží volby. Babiš nechce nikoho nas*at, jak to dělal poslední rok a půl, takže povolal Vojtěcha, aby špatný zprávy doručil on sám. Aspoň už víme, proč ho znovu vybral jako ministra zdravotnictví. Ken totiž nikam nekandiduje, nehrozí tedy, že by Andy za něj slízl hněv lidu.

A aby si to pojistil, tak radši prchá do Polska na konferenci V4, aby s Orbánem probral neexistující uprchlickou krizi a našel způsob, jak migrantům zabránit přechod hranic. Na plánu dne bude určitě taky míň duhová národní jednota. Docela se divíme, že Andy do kufru nepřibalil i Tomia.