Jak moc je podobná Přísaha hnutí ANO a kdo jsou překvapivě její voliči

Taky už se těšíte na volby a října se doslova nemůžete dočkat? My tedy určitě, protože do tý doby do nás budou horem dole cpát koho všechno můžeme volit. Máme tu zlo, které známe jako je Babiš a jeho gang, Hamáček a jeho zoufalci a Filip a jeho třešně. No a pak zlo, které neznáme, ale asi brzo poznáme. Protože třeba Přísaha Roberta Šlachty nabírá na popularitě. Kdo ho volí ptáte se? Na to naleznete odpověď v dnešních Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Seznam zprávy přišel s ne úplně uklidňující odpovědí na tuhle dost zásadní otázku. Šlachtu volí bezdomovci, vojáci, příznivci Hare Krišna a třeba taky rybí lidé a přerostlí krokodýli z kanalizace. Co Šlachta vlastně touží prosazovat, kdo za ním reálně stojí, jak plánuje změnit Česko nebo na co vůbec přísahá? Nikdo neví.

A z jiného soudku. Pan prezident se o víkendu zase vyznamenal. Tentokrát o něm píšou dokonce i v dalekých zemích, ale my víme své. Tento starý pán už spíš než naši nenávist zaslouží náš soucit. Chudáka pořád nutí pracovat, i když už by si zasloužil nějaký odpočinek...třeba ten věčný.