Covid uz netáhne, je čas začít strašit opravdovým nebezpečím. Uprchlíky!

Andrej Babiš podniká cestu do minulosti - aspoň to tak vypadá podle jeho nových výroků k uprchlíkům. Buď má stroj času a spletl si rok, nebo zamrznul v roce 2015, což by taky spoustu věcí vysvětlovalo. Ale nebojte vysvětelní je mnohem prostší - budou volby a Babiš potřebuje odpoutat pozornost od faktu, jak monumentálně pos*al řešení koronakrize. A tak vyvolával migrační krizi, která neexistuje a tudíž může říct, jak skvěle nás ochránil. Bohužel to funguje, protože evidentně celá řada voličů na tyhle kecy slyší nejlíp... Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Takže prosímvás, ti pánová, co vám před panelákem kopou do země kolem kabelů, se nesnažejnějakou zaprděnou ulici v Horní Dolní vyhodit do povětří, ale patrně k vám v Banánistánu zaváděj rychlejší interent. Protože to nejsou uprchlíci a úplně normální opálený dělníci.

Uprchlíků sme tu měli všehovšudy asi 12, byli to křesťani a stejně jsme je vyhnali. A všechny ostatní o kterých se dočtete, jedou z jihu/východu přes tu naši krásnou zem akorát tak do Německa. Takže zachovejte paniku na nějakou jinou situaci, třeba na tu po volbách...