25. 9. 2020 "Zdravím vás z Petřína a přeji pěkný víkend přátelé."
1. 5. 2021 „Řekněte svému milému nebo milé, že je vašemu srdci nejblíž."
13. 7. 2020 "Tento skvostný koláč upekla paní Jitka Zámková. Moc šikovná pekařka."
9. 11. 2020 "Na skok za Celní správou České republiky na zahájení výcviku psů k odhalování covid-19."
23. 4. 2021 "Zvyšovat daně? My na financích máme jasno. Absolutně ne. Je to nesmysl. Chceme naopak dobře vybírat ty daně stávající. A zatočit s daňovými podvody. Daňová kobra."
19
Fotogalerie

Schillerová básní o prvocích a Škromach hlásí comeback z bazénku!

Je známo, že ministryně financí a Instagramu má jednak velký smysl pro humor a druhak velkou vášeň pro poezii. Tentokrát své fanoušky ale opravdu zaskočila, málokdo by totiž dokázal takové veledílo plné poetických názvů – jako jsou vířníci, bajkalský led nebo voňavá rána. Aleně ale roste konkurence - do politiky se totiž hodlá vrátit Zdenda Škromach, který pro změnu „básní“ o víně, škvarkách a bazénku. Na politické bizáry a další perly ze sociálních sítí se podívejte v novém díle pořadu Síťoviny internetové televize Mall.tv.

Martin Jirman, Lucie Macháčková, Petr Vojnar a Bára Guzdková jsou tu proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity přestřelily napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství a nepřijdete ani o zvířátko na konec.