Hlasujte v soutěži Podcast roku

Hlasujte v soutěži Podcast roku Zdroj: archiv

Podpořte oblíbené podcasty! Hlasujte v Podcastu roku

Podcasty zažívají za poslední dva roky neuvěřitelný boom napříč platformami. Jejich obliba vzrostla už v loňském roce a letošek to jen potvrzuje. Vedle pandemie jim pomohl i stále kvalitnější obsah. Patříte i vy mezi milovníky podcastů, nebo si k vám cestu teprve hledají?

Podcasty: společníci od rána do večera

Čím dál více posluchačů upřednostňuje poslech audia v online prostředí, ať už jde o poslech živého rádiového vysílání přes web a mobilní aplikace, nebo poslech podcastů. Pro poslech podcastů existuje řada aplikací a služeb. Například Youradio Talk nabízí téměř 60 tisíc hodin poslechu v češtině a obsahuje více než 100 tisíc epizod podcastů. Můžete je vyhledávat podle klíčových slov a stahovat je na pozdější poslech. Nemusíte se zaměřovat jenom na jednotlivé pořady. Klidně si zvolte jen kategorii. Byznys, zprávy, sport, osobní rozvoj nebo zdraví. Podle vašich preferencí vám aplikace sama nabídne playlisty, které by se vám mohly líbit. Standardem je u některých podcastů už i video.

Hlasujte pro Podcast roku 2021

Posloucháte pravidelně své oblíbené podcasty? A patří k nim třeba i ten od Reflexu? Podpořte je v anketě o nejlepší český Podcast roku. Cílem je podpořit zajímavé české podcasty a ocenit jejich tvůrce. V letošním ročníku zůstává veřejné hlasování pro nejlepší Veřejnoprávní podcasty z dílny Českého rozhlasu a České televize a nejlepší autorské podcasty všech ostatních tvůrců. Cena odborné poroty bude oproti loňsku vyhlašována ve více kategoriích. A to v kategorii Objev roku, Osobní rozvoj, Cestování, Byznysový podcast, Sportovní podcast, Zábava a lifestyle a Zpravodajský podcast. Hlasovat můžete i pro naše podcasty Reflexe Kalouska a Stoniše, Kecy & politika nebo podcast pořadu Prostor X.

Hlasování probíhá od 10. května do 6. června na webu www.podcastroku.cz. Vítězové jednotlivých kategorií budou představeni 17. června během slavnostního vyhlášení.