Hlasování o vyslovení nedůvěry? Babiš protestuje, vláda přece všechno zvládá!

Opozice zmobilizovala síly a vytáhla do boje! Po dlouhých měsících se naše dvě milé opoziční koalice konečně dohodly na společném postupu a začátkem června plánují vytáhnout tu nejtvrdší munici ve svém zásobníku: mimořádnou schůzi! Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, co to pro naši vládu znamená.

Mimořádná schůze je v naší sněmovně synonymem úderné a efektivní akce! Opoziční koalice na ni chce otestovat jako má vláda podporu. Hlasování o důvěře se zdá být na spadnutí. Co na to velký kormidelník?

Babiš se samozřejmě brání, že přece pandemii zvládáme skvěle! Což je pravda, pokud si odmyslíte posledních 14 měsíců a 30 tisíc mrtvých... Z nějakého prazvláštního důvodu to ale náš premiér považuje za úspěch. Každopádně jisté není zatím nic. Největší neznámou jsou totiž opět komunisté, jejichž hlasy by byly k vyslovení nedůvěry potřeba. A jak všichni víme, tak to není úplně ta nejspolehlivější parta, pokud tedy probíraná agenda nezahrnuje třešňové knedlíky a zabavování majetku...

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.