Těžký život tří moderních mučedníků. Nezištného dobráka, svatého muže a dokonalého samaritána

Roman Janoušek, Dominik Duka a Petr Arenberger. Tihle tři se možná ani osobně neznají. Spolehlivě je však spojuje, že mají všichni hrozně těžký život. Jsou to prakticky moderní mučedníci, které útrapy stíhají na každém rohu. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, co pojí tyto tři muže, o kterých je v posledních dnech řeč v našem veřejném prostoru.

Sympaťák s milým výrazem a upřímnýma očima, osud je k němu ale neuvěřitelně krutý. Nebohého Romana Janouška od nešťastné nehody z roku 2012, při které srazil ženu, stíhá jedna karmická rána za druhou. A chudák si ani nemůže odpykat svůj trest, protože je podle lékařů prakticky na smrtelné posteli.

Svatý muž Dominik Duka je pro změnu již od roku 2018 na křížové výpravě za cudností, morálkou a právem vysvětlovat umělcům jaká díla mohou a nemohou vytvářet. Jenže soud má trochu jiný názor a nebohý Duka se omluvy za Ježíše znásilňující muslimku nedočká! A navíc čelí pozdvižení kvůli mejdanu na střeše jeho arcibiskupství... A náš nový ministr zdravotnictví? Ten má zase velký problém kvůli nekompletnímu majetkovému přiznání, podle kterého je s 30 miliony a 65 nemovitostmi možná největší chudák z těchto tří.

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.