William a Kate oslavili tento týden výročí svatby. Jaká ale budoucí královna byla před tím, nmež se z ní stala oficiální přítelkyně prince?

William a Kate oslavili tento týden výročí svatby. Jaká ale budoucí královna byla před tím, nmež se z ní stala oficiální přítelkyně prince? Zdroj: Instagram/Facebook

Budoucí první dáma Velké Británie
Kate si v klidu nemůže ani převléci plavky.
Kate s Rupertem se veřejně hodně odhalili...
Kate Middleton
Již před dvěma lety vyvolal skandál snímek Kate, jak se opaluje "nahoře bez" v Provance.
35
Fotogalerie

Mladý královský pár oslavil 10. výročí svatby. Jaká byla Kate před tím, než se stala vévodkyní

Od velkolepé dubnové svatby vévodů z Camridge, na kterou se do Londýna v roce 2011 sjeli obdivovatelé britské královské rodiny z celého světa, uplynulo tento týden již deset let.

A jsou to pravě William a Kate, kteří se celých těch deset let těší velké popularitě nejen ve Velké Birtánii a Commonwealth, ale po celém světě. Představují totiž dokonalý moderní královský pár, který bravurně ovládá sebeprezentaci a marketing dnešní doby, ale přes to všechno si udržel image tradiční britské rodiny.

William je přirozeným klidným vůdcem a Kate oddanou manželkou, která stojí za svým mužem i celou královskou rodinou za každých okolností. Nefňuká, nestěžuje si, je stále usměvavá a své role se zhostila s přirozeností jí vlastní. 

Ovšem i ona si v minulosti prošla těžkými chvílemi, kdy jako mladá dvacetiletá dívka z obyčejné britské rodiny utíkala před davy bulvárních novinářů lačnících po jakékoli nelichotivé fotografii přítelkyně budoucího následníka trůnu, aby si druhý den přečetla o "Waity Katy" (Kačce Čekačce), odulé dívce, která nikdy nebude jako princezna Diana.

V tomto se ovšem novináři nemýlili. Kate Middleton opravdu nikdy nebude jako Diana Spencer. Kate bude jednou královnou Velké Británie, jednou z nejvlivnějších žen na této planetě. A Kate, dcera bývalé letušky a pilotního dispečera je na to připravená lépe, než kdokoliv jiný.