Vláda zařízla PSA, kadeřníci nás snad konečně vysvobodí z planety opic

Bude psí sádlo! Vláda konečně ukončila trápení toho filaovo rudého tvora a přišla s novou - fanfáry - tabulečkou! Říká se jí balíčky, protože to je to jediné na co se doma v lockdownu můžete těšit. Tabulečka jich má šest a místo kalendářních dat, kterými nás krmila koalice Spolu, vláda zvolila přesná čísla nakažených. Čímž ale ztrácejí hlasy, protože průměrný český opbčan, chce krom svého balíčku nepotřebných krámů z objednaných na internetu, znát přesný datum, kdy už pude do hospody. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Za poslední rok se nám to tu v Česku změnilo tak trošku v Planetu opic, lidi předvádějí na ulicích, že volební právo by asi neměli mít úplně všichni, ministerstvo zdravotnictví si jede legislativní freestyle, kterej běžně zařezávají soudy, a celá řada politiků tu káže vodu a pije víno. Což by asi zase nebylo tak divný.

Důležitý ale je, že se za chvíli otevřou kadeřnictví. Jedna z nejdůležitějších služeb, co potřebujeme. Protože Planete opic. A díky ní tu máme taky pár géniů, který by rádi otevřeli úplně všechno. Jak by to vypadalo se stačí podívat na nějaký zprávy z loňskýho podzimu.