Dva ruští výletníci jsou pěkní výtečníci. Strhující příběh speciální turistické jednotky 29155

Andrej Babiš se nějak shlédl v rétorice Moskvy. Protože jinak by snad ani nemohl říct to, co včera plácal na tiskovce k Vrběticím. Prosimvás - životy dvou zabitých otců rodin, příroda, škody co jdou do miliard, to je všechno jenom zboží. Babiš se už totiž asi pomátl. Takovýmahle kecama by získal víc voličů leda by tu mohli volit do sněmovny i Rusové. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Upřímně to ale neni jenom Andy, kdo se asi úplně pos*al. Celkově to vypadá, že naše vláda zase neví, co má dělat, a tak si tak každej dělá, co se mu zachce. Podobně jako v řešení pandemie. Je fakt, že na virus to nestačačilo, ale na ruského mužika by to mohlo fungovat. Buď bude tak zmatenej, že k nám ani netrefí, nebo - a to je pravděpodobnější - si řekne, že s partou takovýchhle idiotů radši nechce mít nic společnýho.

Problém je, že Miškin s Čepigou si o nás (a ostatně o celý Evropě) myslí, že si necháme věšet bulíky na nos už nějakej ten pátek. A tak třeba tu o jejich výletu do Salisbury, kde kvůli těm třem kapkám deště neviděli ani to jediný co v týhle pr*eli maj. Jo, na Rusa voda působí jak na cukr. Celou tuhle pohádku i tu o to, co dělali ve Vrběticích, si pusťte na videu.