.

. Zdroj: SAZKA

V prvním čtvrtletí Sazka vytvořila 56 milionářů a rozdala výhry za 2,5 miliardy

Začátkem roku Sazka zveřejnila, že v loňském roce vyplatila téměř 54 milionů výher. A nezastavuje ani letos. Už během prvních tří měsíců tohoto roku se sázejícím opravdu dařilo a ve velkém získávali výhry finanční i věcné.

Přečtěte si také: Nejšťastnější znamení zvěrokruhu. Kdo má v loterii nejvyšší šanci na výhru?

Obliba loterijních her rozhodně neklesá a pravidelně sázejí nováčci i věrní hráči. V období od ledna do konce března získali výherci víc než 2,5 miliardy korun. Celkově si sázející vyzvedli bezmála 16,5 milionů různých výher a 56 z nich se zapsalo mezi nové milionáře.  

Top 5 se Sportkou

Zatím je ke svým hráčům nejštědřejší Sportka, která vytvořila všech pět nejvyšších výher čtvrtletí. Největší štěstí měl koncem ledna sázející ze Středočeského kraje. Ten si díky vlastním číslům a plnému tiketu včetně Šance odnesl 47 165 459 Kč.

Druhou nejvyšší výhru, 43 431 611 Kč, získal šťastlivec z Prahy. Pomyslný bronz a s ním i 40 297 826 korun putovaly do Ústeckého kraje. Čtvrtou a pátou příčku obsadili sázející se shodnou výhrou ve výši 32 291 081 korun, jeden z Libereckého a druhý z Olomouckého kraje.  

Cestování, auta i renta

Pořádně oslavovat může i sázející z Jihomoravského kraje, který se na začátku března stal historicky prvním výhercem nové číselné hry Extra Renta. Díky náhodným číslům tak bude příštích dvacet let každý měsíc dostávat 100 000 Kč.

Kromě toho se rozdávaly i věcné ceny. Dvacet šťastlivců si přišlo na Cestu kolem světa v hodnotě půl milionu korun, které jim nadělil Eurojackpot, a dalších sedm výherců má radost z nového auta. Tři sázející vyhráli Škodu Kodiaq za 800 000 Kč, dva Land Rover Discovery za 2 000 000 Kč a další dva Škodu Kamiq a Karoq shodně v hodnotě 650 000 Kč.  

Zapište se mezi milionáře i vy!

Fantastické výhry s letošním prvním kvartálem ale rozhodně nekončí! Důkazem je sázející, který si na Velký pátek odnesl prozatím nejvyšší výhru letošního roku, Superjackpot Sportky ve výši 87 218 623 korun.

Chcete se také zapsat mezi české milionáře? Vsadit si můžete i z pohodlí domova na tomto odkazu.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.