.

. Zdroj: Success Brokers s.r.o.

Prodáváte nemovitost? Svěřte se do rukou odborníků, kteří zajistí prvotřídní servis

Úspěšná realitní makléřka, Kristýna Petržilová, se ve světě obchodu pohybuje už od dětství, kdy se svým strýcem jezdila po burzách. Obchod má v krvi od malička. Později se začala zajímat také o reality, proto se oboru začala věnovat na plno. Úspěšně!

V čem tkví tajemství Vašeho úspěchu?

Zkušenosti čerpám z předešlé profese v oblasti gastronomie, kde jsem se naučila, jak správně k lidem přistupovat, komunikovat s nimi a vyhovět požadavkům k jejich naprosté spokojenosti. I proto se specializuji na prodej gastro zařízení, ale i bytů, rodinných a činžovních domů. Můj proklientský přístup je jedním z mnoha důvodů, proč se na mě klienti s důvěrou obracejí. Přistupuji ke klientům lidsky, poctivě a upřímně. Co se ale nemění je můj přístup k zakázce – ať už se jedná o pronájem kanceláře za pár tisíc, nebo o luxusní nemovitost za několik milionů korun. Správný makléř řeší v první řadě potřeby klienta. Makléř by měl pracovat tak, aby zajistil co nejvyšší prodejní cenu, nehledě na dobu nabízení nemovitosti k prodeji.  

Jaké nástroje jsou nezbytné k dosažení maximální prodejní ceny?

Stěžejní je správné nastavení prodejní ceny a strategie prodeje. Používám nejmodernější metody ke špičkové prezentaci nemovitosti, služby profesionálního fotografa, dronaře k vypracování videoprohlídky, designera, vlastní web nemovitosti, inzertní weby, 3D scan, letáky, marketingové kampaně na sociálních sítích a webových vyhledávačích. V naší realitní kanceláři navíc umíme prodej podpořit zahradními a úklidovými službami, které jsou taktéž zahrnuty v rámci provize.

Máte zkušenost i s prodávajícími, kteří na počátku Vaší spolupráce nechtěli prodávat nemovitost přes RK?

Ano, mám. Zdá se, že trendem dnešní doby je prodávat nemovitost bez makléře. Klient si může myslet, že ušetří peníze za provizi, ale realita může být nakonec naprosto odlišná. Většina lidí se setká s prodejem či koupí nemovitosti jednou nebo dvakrát za život. Svěřit svou nemovitost do péče cizímu člověku může být tedy obtížné. Proto na osobní schůzce majitelům vysvětlím veškeré přidané hodnoty spolupráce s profesionálem.

Velkou výhodou naší spolupráce je možnost konzultace s advokátem. Oproti tomu prodej bez RK velmi často postrádá odbornou ruku právníka, která je při převodu nemovitosti nezbytná. Často se kupující zpětně soudí kvůli skrytým vadám, nedostatečným informacím, komunikačnímu šumu, chybám ve smluvních dokumentech apod. Prodávající se často dostávají do problémů, kterým by při spolupráci s profesionálem předešli. Právě proto doporučuji svěřit případný prodej nemovitosti do rukou certifikovaného makléře, který na základě zkušeností dokáže nemovitost bezproblémově prodat za co nejvyšší cenu. Ušetří vám tím čas, nervy a peníze.