Andrej Babiš s Milošem Zemanem v Lánech

Andrej Babiš s Milošem Zemanem v Lánech Zdroj: Facebook A. Babiše

Petr, Lubka, Míra
Petr, Lubka, Míra
Petr Jablonský
Petr Jablonský
4
Fotogalerie

Aprílové vysílání na Frekvenci 1: Za mikrofon se postavili Andrej Babiš s Milošem Zemanem. Co řekli?

Vtípky a legrácky k prvnímu dubnu prostě patří. Moderátoři Frekvence 1 Lubka Ponížilová a Míra Michálek si proto dnes do vysílání pozvali jednu velmi speciální a nerozlučnou dvojici, kdo to bude, nechtěli dopředu nikomu prozradit. K velkému překvapení všech dorazili do studia společně prezident Miloš Zeman a premiér Andrej Babiš neboli imitátor Petr Jablonský. To ovšem moderátoři netušili, co se bude dít během rozhovoru. Později určitě svého rozhodnutí hořce litovali. A co se tedy stalo?

Od pondělí posluchači Frekvence 1 tipovali, kdo bude onou záhadnou dvojicí, která dorazí do vysílání na Apríla. Nejčastěji padaly tipy jako Pat a Mat, Michal Suchánek a Richard Genzer, nebo kapela Kabát. Moderátoři Lubka Ponížilová a Míra Michálek ale sáhli při zvaní aprílových hostů do podstatně vyšších pater a přivítali u sebe ve studiu prezidenta Miloše Zemana a premiéra Andreje Babiše neboli imitátora Petra Jablonského.

Celý zábavný rozhovor plný zmatků, přeřeků a bonmotů si můžete poslechnout ZDE >>>

Zatímco Miloš Zeman projevil dobrou vůli, když ráno vstal, aby dorazil do rádia společně se svou neuropatií. „Já jsem ani nemusel vstávat jako pan prezident, protože já nespím. Já vlastně po nocích počítám vakcíny, tak jsem to jenom odložil. Kromě toho vakcíny zase došly, teda nedošly, takže není co počítat, “ řekl na úvod Andrej Babiš. Následně probírali ruské a čínské vakcíny nebo krysový i krizový management, načež bylo představeno a hned uvedeno do praxe nové vládní krizové opatření. Od 1.4. 2021 jsou všechna média povinná informovat o správném názoru vlády, který je jediný pravdivý. „Při nedodržení národní linie pozitivního marketingu vládních činitelů, tedy hlavně předsedy vlády a prezidenta, jsou tito oprávnění převzít kontrolu nad těmito médii,“ uvedl Miloš Zeman. Chvilinku potom byli Lubka s Mírou doslova vypráskání prezidentem holí ze studia. Sice se statečně bránili, ale nepomohlo jim to. Další, kdo měl přijít na řadu, bylo vedení rádia.

Miloš s Andrejem ihned aktivně převzali vysílání Frekvence 1, posluchačům se představili jako nová ranní dvojice. Ohlásili, že jejich prvním hostem bude mluvčí země Jiří Ovčáček. Akorát si pak uvědomili, že vlastně netuší, zda jsou opravdu ve vysílání a zda je někdo slyší.  Na pomoc sice zavolali Markovi Prchalovi, ten jim ale jako marketingový guru moc platný nebyl.

Na Frekvenci 1 má známý imitátor Petr Jablonský pravidelně pořad v neděli po obědě s názvem Nedělní lajf Petra Jablonského. Posluchači mu do studia volají, koho chtějí, aby pro ně napodobil a mohli si s ním popovídat přímo v éteru.  Nejčastěji žádají právě Miloše Zemana a Andreje Babiše.