Komunisté zuří a vyhrožují, že tentokrát už Babiše opravdu pustí k vodě

Vyhodíte je oknem, vrátí se dveřmi. Komunisty jsme sice před 30 lety vyhnali od válu, tak trochu nám ale vládnou dál. Na jejich podpoře totiž stojí celá naše vláda. A brzo by kvůli tomu mohla i padnout... Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, proč jsou komunisti rozzuření do ruda.

Komunisti sice v posledních volbách utržili sotva osm procent, bez jejich podpory by však kabinet Andreje Babiše byl poslední čtyři roky u moci jen těžko. A poslední rok, kdy je vláda potřebuje více než kdy předtím, si začali vyskakovat a Andreje nestále opruzují. Ten jim pak vždy na oko něco rychle naslibuje, za týden se na to vykašle a celá ta maškaráda může jet vesele dál. 

Člověk by řekl, že už si na to museli stejně jako my všichni ostatní zvyknout, teď se ale zdá, že rudoši dělají větší bububu než obvykle a dokonce vyhrožují, že vládu přestanou tolerovat “pokud Babiš nebude dodržovat dohody”. Tak schválně, jaké kydy si od něj nechají naservírovat tentokrát. A jak dlouho jim to naštvání vydrží, až to opět poruší...

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.