Žádný Sputnik, poctivá česká vakcína!

Česko jede na vlně fiskálního freestylu a zhruba stejným tempem, jako ze státního eráru ubývají peníze, nám tu příbývá počet nakažených a hospitalizovaných s covidem. Ale nezoufejte, naše vláda přišla s dalším „geniálním“ plánem na záchranu! Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, co náš spasitel zase vymyslel...

Pokud jste si doposud zázračně uchovávali nějaké zbytky naděje a ještě vidíte světlo na konci tunelu, pak vězte, že to je nejspíš Andrej Babiš s lucernou hledající východ z tohohle prů*eru. A tím báječným únikovým plánem by podle něj měla být česká vakcína, do jejíhož vývoje chce nalít čtvrt miliardy!

Co na tom, že náš rozpočet je děravý jak řešeto a Česko nemá peníze ani na zaplacení zdravotníků, vůbec nemluvě o nedostatku lůžek pro covidové pacienty, které budeme muset vozit do zahraničí... My to pak světu všechno vrátíme, protože kdo jiný by mohl porazit koronavirus, než národ, který si kvůli němu sáhnul až na úplné dno a nechal ho proniknout do každé škvíry, do každé strouhy a do každého úkrytu kde se schovává poslední, vyděšený důchodce!

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.