Zdroj: SAZKA

Sazka spustila novou loterii. Výherci budou 20 let dostávat měsíční rentu 100 000 Kč

Největší loterní společnost v České republice loni vyplatila sázejícím téměř 54 milionů výher v celkové hodnotě přesahující 8 miliard korun. Mezi nejoblíbenější hry patřila tradičně Sportka, stále populárnější Eurojackpot a také stírací losy. Do širokého portfolia her Sazky nyní vstupuje unikátní novinka s názvem Extra Renta. která nabízí 100 000 Kč měsíčně po dobu neuvěřitelných 20 let.

Život podle vlastních snů a představ, naplněný zážitky, cestováním, radostí a bez nutnosti řešit rutinní povinnosti. Tak lze stručně charakterizovat budoucnost, která čeká na výherce loterie Extra Renta. Mimo dvou desítek let, kdy vám každý měsíc přijde na účet 100 000 Kč, nabízí Extra Renta samozřejmě i další částky podle úspěšně trefených čísel. Garance takto vysokého příjmu nabízí možnost splnit si spoustu dávných přání a snů, ale také získat stabilní finanční zázemí.

Losuje se každé pondělí

Extra Renta je podobně jako Sportka nebo Eurojackpot postavena na principu číselné loterie, kde se volí 7 čísel z 33. Výhru můžete získat už za 3 uhodnutá čísla. Cena sloupečku je 25 Kč, sázenka obsahuje 4 sloupečky. Losování probíhá jednou týdně, a to vždy v pondělí ve 20:00. Další informace o této novince získáte zde.

Svou sázenku můžete podat na prodejních místech Sazky, ale také jednoduše online na tomto odkaze.

Výhra v měsíčních rentách baví Čechy dlouhodobě

Sazka věří, že si lidé novou loterii brzy oblíbí. Koncept, kdy na výherce čeká pravidelná měsíční renta baví Čechy už delší dobu. V podobném duchu fungují například stírací losy z rodiny Rentiér nebo v minulosti také doplňková hra Český pátek u Eurojackpotu, která nabízela 2 roky prázdnin. Extra Renta však tento model posouvá ještě dál a výrazně prodlužuje období, po které výherci měsíční výplaty dostávají. Hlavní výhra poskytne celých 20 let bezstarostného užívání.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.