Česko plné přírodních katastrof. Za co všechno v téhle zemi nikdo nemůže?

Česko je zemí absurdit a paradoxů. Ostatně kde jinde na světě byste mohli zažít tiskové konference ministerstva zdravotnictví bez ministra zdravotnictví, kde navíc jeho pověření odmítají odpovídat na otázky ohledně očkování, protože to podle nich není jejich agendou. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, kdo všechno v téhle zemi za nic nemůže.

Když jde v téhle zemi do tuhého, premiéři a ministři mizí jako pára nad hrncem. A jedna taková událost nastala i minulý týden, kdy se konala konference ministerstva zdravotnictví a protože tam padaly důležité a ne zrovna veselé věci, tak tam samozřejmě nebyl ministr zdravotnictví. Namísto něj nám ale přednesl svou fascinující teorii o tom, proč je Česká republika úplně v hajzlu, jeho náměstek Vladimír Černý.

Abychom to shrnuli, tak jsme se (jako vždy) dozvěděli, že za momentální slušně řečeno nepříznivou situaci nikdo nemůže. A pak, že očkovací agenda rozhodně není tématem tiskové konference ministerstva zdravotnictví a jak si novináři vůbec dovolují se na něco tak skandálního ptát. A tak jsme jako obvykle vyslali reportéra Tomáše Plhoně, který žádné odpovědi nepotřebuje, aby se na ministerstvu zdravotnictví zeptal mimo jiné i za vás...

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.