Zdravotníci bez odměn, očkovací místa bez vakcín, nemocnice plné. Teď se teprv lidi začnou chovat zodpovědně!

Jestli Andrej řídí tenhle stát jako firmu, pak bychom v Agrofertu určitě pracovat nechtěli. Pro kmenové zaměstnance - zdravotníky tu nejsou peníze, pro zákazníky tu není vakcína a nemocnice praskají ve švech. A do toho všeho nám vláda povolí obchody! Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, proč Česko připomíná sebevražedný kult.

Situace v Česku připomíná kult, kde je naším společným cílem chcípnout. Místa v nemocnicích už přestávají stačit, třeba v Praze je už jen pár volných lůžek a v Plzni žádné, zdravotníci melou z posledního bez odměny, očkovací místa nemají vakcíny a do toho... Vláda bude rozvolňovat!

Babiš by totiž rád podnikl “první krok vzájemné důvěry mezi těmi, co rozhodují a občany” a doufá, že tím, že se otevřou obchody, se lidé najednou začnou chovat slušně a zodpovědně. Tak určitě! Co na tom, že pandemická čísla neustále rostou, opatřeními si vytírají zadek i známé osobnosti a člověk v neděli neví, co bude v pondělí. Babiš je prostě kovaný optimista!

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.