.

. Zdroj: KLENOTA

Black Friday ve znamení luxusu: 30% sleva na šperk s černým diamantem KLENOTA

Příležitostí, kdy můžete pořídit šperk z pravého zlata výhodněji, nebývá mnoho. A jedna z nich je tu právě teď! Black Friday inspiroval designery z českého ateliéru KLENOTA a navrhli tak unikátní šperk s černým diamantem, který zaujme svou sofistikovanou barvou i netradičním uchycením kamene.

V týdnu od 23. do 29. 11. máte jedinečnou možnost využít slevy a pořídit černý vrtaný diamant na zlatém řetízku z rukou českých šperkařů za zvýhodněnou cenu 6 900 Kč. .. | KLENOTA

Čím vás černé diamanty dostanou?

V módě je černá naprostou klasikou, ve světě diamantů ale platí pravý opak. Černé diamanty vybočují a stávají se novým symbolem luxusu a výjimečnosti. Tyto diamanty vás doslova očarují a přitáhnou k sobě pozornost přímo magickou silou. Vyznačují se kovovým leskem a intenzivní barvou, která je činí neprůhledné. Šperky s černým diamantem jsou výrazné a nepřehlédnutelné, a přesto stále nadčasové a elegantní. Jsou příkladem toho, že originalita může mít i velmi sofistikovanou podobu. Budou originálním dárkem pro stylové ženy, které mají odvahu být prostě jiné. .. | KLENOTA

Když se moderní design skloubí s řemeslem

Černé diamanty, se kterými v KLENOTA pracujeme, jsou přírodní diamanty, které prošly speciální úpravou barvy tak, aby byly dokonale krásné a bezchybné. Jsou vysoce kvalitní, barevně stálé a trvanlivé, stejně jako ty klasické čiré. Nepotřebují žádné komplikované dekorace, samy jsou tím nejlepším motivem a pro naše šperkaře inspirací. Sluší jim minimalistický design a také kombinace s čirými diamanty. Protože i zde platí, že protiklady se přitahují.

Udělejte radost sobě nebo svým blízkým!

Diamantové šperky nejenže přináší radost, ale znamenají také investici. Nenechte jejich výběr náhodě a vsaďte na českou značku KLENOTA, která je založená na tradici ruční výroby. V ateliéru v centru Prahy vznikají šperky, které jsou spojením precizní práce a moderního designu. Nejvyšší kvalita pro nás není pouhý pojem, ale princip, ve kterém neděláme kompromisy. O vaše šperky zakoupené u nás se budeme pravidelně starat i dlouho po té, co si je odnesete domů, v rámci našich služeb nabízíme doživotní servisvčetně čištění zdarma. Před Vánoci navíc můžete počítat s prodlouženou dobou 100 dní pro výměnu nebo vrácení šperků.