Zdroj: Shutterstock

Víme, jak vyčistit vzduch od bakterií a virů. Tahle vychytávka nemá obdoby

S nedávným vypuknutím pandemie COVID-19 se všichni ptají, jak se nejlépe proti epidemii chránit. Odpověď je jednoduchá a shodnou se na ní i zdravotnické organizace po celém světě. Buďte rozumní, myjte si ruce a držte se dál od „bakterií, choroboplodných zárodků a virů“. To je nejúčinnější metoda ochrany proti koronavirům.

Nemáme však kontrolu nad každým prostředím, ve kterém se ocitneme. A právě s tím vám umí pomoci ventilátor AIRIUS Pure Air. Zajistí čištění a dezinfekci vzduchu, ale i povrchů v místnosti nebo provozu, kde je nainstalován. Obsahuje jedinečný fotohydroionizační (PHI) článek, nezávisle testovaný Kansas State University, který neutralizuje více než 99 procent mikroorganismů.

bezpecny-vzduch.cz

Jednoduše řečeno, výskyt koronaviru na površích nebo ve vzduchu lze minimalizovat, nebo mu dokonce úplně zabránit všude tam, kde je jednotka PureAir v provozu. Čisticí proces vzniká v PHI buňce, která je umístěna ve ventilátoru a díky cirkulaci vzduchu se dostává do prostoru. Bez ozónu. Hodí se pro prodejny, auly, čekárny, šatny, ordinace, jednací místnosti, kanceláře, recepce, třídy a učebny, přednáškové a konferenční sály, klubovny, domovy seniorů, rodinné domy a všude tam, kde se pohybují lidé.

Pro vaši představu: 99 % mikrobů, bakterií a virů z lidského kýchnutí zlikviduje jednotka AIRIUS Pure Air do 2 metrů.

bezpecny-vzduch.cz

Nejmenší jednotka AIRIUS Pure Air 10 SHORT vyčistí prostor až 271 m3.

Ventilátory AIRIUS Pure Air mají i mnoho dalších výhod:

•        Snižuje spotřebu energie na vytápění prostoru.

•        Likviduje více než 99,9 % povrchových bakterií a virů.

•        Potlačuje pachy o více než 99 % a snižuje výskyt plísní o více než 98 %.

•        Omezuje výskyt plynů, par a těkavých sloučenin o více než 80 %.

•        Snižuje nemocnost zaměstnanců.

•        Nevytváří průvan.

•        Malé, univerzální, nenápadné jednotky snadno nainstalujete bez nutnosti rozvodů.

•        Bezúdržbový provoz s příkonem pouze 21 W, roční provoz stojí obvykle do 800 Kč.

•        5letá záruka na ventilátory a 2 roky na PHI článek.

Navrženo pro provoz 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, na ochranu před plísněmi, bakteriemi, viry, pachy a těkavými látkami ve vzduchu a pro úspory nákladů na vytápění a chlazení.

Podívejte se na případové studie, získejte výhodné řešení kvality vnitřního vzduchu a nezávislé poptávky na www.bezpecny-vzduch.cz.

U řady Pure Air se důsledně dbá na to, aby splňovala všechny typy bezpečnostních kritérií, včetně ozónu. Všechny výsledky testů ukázaly hladinu ozónu v rozmezí 0,01 ppm nebo mnohem níže, což je jedna pětina bezpečnostního limitu FDA a Kalifornie. V jednoroční studii společnosti Disney Hotels byly úrovně ozónu v místnostech s technologií PHI ve skutečnosti nižší než v místnostech bez ní. Řada Airius Pure Air je tedy stejně bezozónová jako jakýkoli elektrický předmět.