Zdroj: profimedia.cz

Podnikatelská půjčka bez otázek a dlouhého vyjednávání

Když potřebujete finanční injekci, je třeba jednat rychle. A složité administrativní procesy celou věc jen zdržují, žadatelé se díky nim často obracejí i na jiného poskytovatele. Proč ale čekat zbytečně dlouho, když je dostupný krátkodobý úvěr pro všechny OSVČ, bez ohledu na obor působnosti nebo počet let strávených takzvaně na volné noze? Stačí jen vyplnit kontaktní formulář a vše se začne už brzy vyřizovat. Do deseti minut od schválení jsou peníze na účtu, není tohle skvělé?

Až dvacet tisíc naprosto na cokoliv Úvěr, který je vhodný pro začínající OSVČ, ale i ty, kteří už mají v oboru za sebou několik úspěšných let. Nerozhoduje, jak dlouho už podnikáte, stejně tak není vlastně vůbec podstatný obor, v němž působíte. Klíčových podmínek pro schválení žádosti je jen několik, kromě platného IČ je nutné, aby žadatel neprocházel insolvenčním řízením nebo měl vedený vlastní bankovní účet v české měně. Podnikatelská půjčka se tedy obejde bez stresu a zbytečných otázek, je vlastně velmi jednoduchá a přístupná širokému spektru zájemců. A jaké jsou její konkrétní parametry?

  • 5 tisíc korun je minimem. Podobná suma je vhodná na nákup drobného elektra či stolku.
  • 20 tisíc korun je naopak maximem. Výkonný notebook, ale také špičkový mobilní telefon.
  • Splátkový kalendář samozřejmě smí mít řadu různých podob, nastavit jej lze mezi 7 a 30 dnů.

Bez osobních schůzek, stačí krátký formulář Žádná časová ztráta, naopak – vždyť půjčka pro OSVČ se snadno vyřídí z pohodlí domova, nemusíte kvůli ní podstupovat schůzku s makléřem mezi čtyřma očima nebo například na někoho čekat na pobočce. Bez stresu a vyplňování sáhodlouhých formulářů, vždyť jde jen o velmi krátkou žádost, ve které uvedete nejnutnější osobní údaje. Představíte se, doložíte, že jste aktivní OSVČ a pak už jen počkáte, než se žádost vyřídí k vaší plné spokojenosti…