Samozvaní čeští odborníci na koronavirus Anife Vyskočilová a Daniel Hůlka

Samozvaní čeští odborníci na koronavirus Anife Vyskočilová a Daniel Hůlka Zdroj: Instagram @anifevyskocilovaofficial; Martin Sekanina

Daniel Hůlka promlouval na shromáždění proti rouškám.
Přátelství Miloše Zemana a Daniela Hůlky zřejmě vzalo za své.
Daniel Hůlka vysvětloval ve Studio Blesku své pohnutky, proč napsal prezidentu Zemanovi tak ostrý dopis.
Anife Vyskočilová má ohledně Romana Prymuly jasno. Proč má ale při nákupu v obchodě jen maso od Babiše?!
Anife Vyskočilová
6
Fotogalerie

Samozvaní koronaviroví odborníci na sociálních sítích: Anife Vyskočilová, Hůlka...kdo bude další?!

Sociální sítě hýbou světem zejména v době koronavirové. Celebrita Anife Vyskočilová vzkázala přes svůj Facebook ministru zdravotnictví Prymulovi, co se jí na něm nelíbí, a že jí při nákupech končí v košíku jen salámy od Babiše. A mlčet nehodlá ani zpěvák Daniel Hůlka. Když totiž nepochytřuje veřejnost o tom, jak jsou pro k smrti vyděšené děti ve školách roušky nebezpečné, píše otevřený dopis prezidentovi ohledně položení mokrého hadru na hlavu. Kdo se z řad celebrit ozve dál?! Více se dozvíte v pořadu internetové televize Mall.tv Síťoviny.

Video ke článku zhlédněte zde:

Petr Vojnar a Marie Radostová jsou tu proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity přestřelily napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství a nepřijdete ani o zvířátko na konec.