Andrej Babiš zavítal do Otázek Václava Moravce (5.5.2019)

Andrej Babiš zavítal do Otázek Václava Moravce (5.5.2019) Zdroj: Reprofoto ČT

Budoucnost po Babišovi. Česká televize nám vysílá podprahové signály, jak špatně na tom budeme

Už se zase pomalu zavíráme do karantény, je tedy dobré si připomenout všeliké způsoby, kterými se doma můžete zabavit. A abychom se nenudili a zároveň pocvičili mozek, vysílá nám Česká televize šifrované podprahové zprávy. Podívejte se na celý díl Událostí Luďka Staňka v článku!

Můžete si s rodinou zahrát Osadníky z Katanu. Můžete si koupit pár lahví moravského vína a pustit si Netflix. Anebo Českou televizi. Ta se snaží i z naprosto nezábavných témat udělat atraktivní. Třeba státní rozpočet. Jedno z nejnudnějších témat poslední doby, omílané dokola. A tak Česká televize zkouší, jak na tom jsme. Neváhá nám vysílat podprahové zprávy, abychom se všichni mohli připravit na to, co se stane, až tu s ekonomikou skončí Babišova parta. 

Celý díl Událostí Luďka Staňka:


Anebo se můžete bavit ještě extrémněji. Třeba můžete vypnout nedalekou nemocnici a s ní i pár pacientů. Když se nudíš, nepotřebuješ medvídka mývala, ale naučíš se shodit interní síť na Bulovce. Taky by vás zajímalo, kdo může v karanténě takhle překypovat solidaritou?