Hokejový útočník Jaromír Jágr a nynější premiér Andrej Babiš (ANO) v reklamě z roku 2013 na Vodňanskou drůbež. Babiš se díky ní objevoval v televizi i před volbami

Hokejový útočník Jaromír Jágr a nynější premiér Andrej Babiš (ANO) v reklamě z roku 2013 na Vodňanskou drůbež. Babiš se díky ní objevoval v televizi i před volbami Zdroj: Vodňanská drůbež

Křišťálová koule selhala a Andrej ztratil i kámoše Jágra. Zaberou na virus jeho nové triky?

Andrej Babiš vymyslel skvělý způsob, jak porazit koronavirus, a my jsme se ho rozhodli otestovat. Jakože opravdu otestovat. Totálně, úplně otestovat. Podívejte se na celý díl Událostí Luďka Staňka ve vidue v článku.

Což nebylo snadné, protože jsme museli zjistit, jaký má Andrej Babiš plán. Zda koronavirus chceme porazit náhodným shlukem slov, nebo něčím ještě mazanějším. Klidněte na video a uvidíte, na co jsme přišli.

Celý díl Událostí Luďka Staňka:


Samozřejmě, situace kolem koronaviru není snadná a přehledná, ale jsme rádi, že premiér se do ní pokusil vnést trochu jasnější pohled. Ne, kecáme, nedává to nejspíš celé smysl, ale pokud jste někdy Andreje Babiše volili proto, že alespoň není nudný, přesně teď přišla vaše chvíle.