Vicepremiérka a ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) hledala s vicepremiérem a ministrem vnitra Janem Hamáčkem cestu, jak zrušit superhrubou mzdu (18. 8. 2020)

Vicepremiérka a ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) hledala s vicepremiérem a ministrem vnitra Janem Hamáčkem cestu, jak zrušit superhrubou mzdu (18. 8. 2020) Zdroj: Blesk:Daniel Cernovsky

Státní rozpočet zraje jako ementál aneb Jeden obyčejný den, kdy česká vláda předvedla neobyčejné věci

Co mají společného sýr, 5 bilionů a cena Lájosze Bácze pro nejlepšího pravicového sponzora posledních let? Ano, všechno to najdete v dnešních Událostech Luďka Staňka ve videu v článku.

Sýr je podle všeho nejlepším lékem na všechno, od rozpočtového deficitu po covidovou pandemii. Pokud tomu nevěříte máme pro vás jedinou radu – koukněte se na další díl našeho nekonečného průletu nekonečnými bizarnostmi české politiky. Protože upřímně řečeno, objev, který jsme učinili stran sýra, považujeme za přelomový.

Celý díl Událostí Luďka Staňka:


Ano, česká politika s ním má společného mnohem víc, než by se mohlo zdát. A pak je tu samozřejmě ještě taková drobnost s drobným sponzorským příspěvkem hnutí Trikolora. A důkaz, že čeští exekutoři jsou skutečně velmi, velmi neefektivní. Že se vám to nezdá? MY vás vyvedeme z omylu.

Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova. Ze světa. Ze sportu. A taky z počasí. Možná bude i blbec na konec.