Berlínský naháč chytá na pláži prase, které mu ukradlo věci

Berlínský naháč chytá na pláži prase, které mu ukradlo věci Zdroj: Facebook.com

Berlínský naháč chytá na pláži prase, které mu ukradlo věci
Berlínský naháč chytá na pláži prase, které mu ukradlo věci
3
Fotogalerie

Chyťte to prase! Nahý muž na pláži naháněl divočáka, který mu ukradl tašku, a vznikla série vtipných fotek

Kuriózní příhoda se podařila zachytit na jedné berlínské pláži východně od centra města. Skupinka divočáků tu ukořistila žlutou plastovou tašku s velmi drahým nákladem a uháněla pryč. Po jejich stopách se proto vydal zoufalý majitel, který v tu chvíli však na sobě neměl vůbec nic. Pobavil tím hned několik přihlížejících a po zveřejnění fotografií na Facebooku i celý internet.

Příroda vrací úder aneb Lov divočáků u jezera Teufelssee. Tak pojmenovala svou sérii fotografií Adele Landauerová, která celou událost pohotově zachytila. Trojice divočáků v doprovodu nahého muže se nevidí každý den, a zatímco ostatní přihlížející byli scénkou zcela pohlceni, ona ji dokázala zachytit a z fotek se následně stal virál.

Kromě toho, kde se celý incident odehrál, popsala i Landauerová, proč se muž jen v Adamově rouše vydal prasata pronásledovat. V ukradené igelitce byl totiž jeho notebook, kterého si muž natolik cenil, že neváhal ani vteřinu a za zvířaty se rozběhl maximální možnou rychlostí.

Landauerová následně dodala, že když celá honička skončila, ukázala fotky inkriminovanému muži. Ten byl prý velmi pobaven a se smíchem jí dovolil je zveřejnit. To vzalo vítr z plachet několika kritikům, kteří se pod fotografiemi na Facebooku vyrojili a začali fotografku kritizovat a obviňovat z hyenismu.