Události Luďka Staňka

Události Luďka Staňka Zdroj: Mall TV

Konečně víme, kde si Andrej Babiš umývá svědomí

Dnes se podíváme do lázní, ve kterých se skvěle relaxuje a do kterých se asi nepodíváte, protože vám na rozdíl od pana premiéra nebudou platit vouchery. A taky se podíváme na vlaky. A na to, jak jezdí vlaky do lázní. 

O víkendu jsme se dozvěděli mnoho zajímavého, třeba že Andrej Babiš si koupil knihu. Nevíme přesně proč, zda potřeboval něco podložit, nebo mít něco velkého, čím by mohl házet po svých spolupracovnících, ale jisté je, že knihu má. A také je v lázních. Jemu totiž uznali voucher, na rozdíl od vás a dalších lidí, kterým tyhle slavné nástroje na podporu ekonomiky budou nejspíš k ničemu. Vše nicméně dopadlo skvěle, nebudeme vás napínat. Už proto, že lázně jsou teď bezpečné. Narozdíl od vlaků, Chorvatska, Otázek Václava Moravce a dalších věcí. Více v tomhle díle Událostí Luďka Staňka.

 


Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova i ze světa. A možná bude i blbec na konec.