Události Luďka Staňka

Události Luďka Staňka Zdroj: Mall TV

Ostré otázky pro Nejvyššího: Andrej si redaktora namazal na chleba z Penamu

Dneska si ukážeme krásy naší vlasti, protože v létě stojí za to dobýt naši zem, poznat voliče Andreje Babiše na vlastní kůži a usmířit se s nimi. Sám pan premiér se v upřímném rozhovoru pro MF Dnes snažil usmířit s Karviňáky, když tvrdil, že si nad jejich nepříjemnou situací neumyl ruce.

Zůstat letos v Česku vůbec nemusí být taková otrava, jak by se na první pohled mohlo zdát. Několik týdnů zpět jsme vám předložili efektivní bitevní plán, na jehož základě se můžeme vypořádat s Ruskou federací a udělat z ní svou kolonii. Nyní přichází vhodný čas udělat to samé s naší vlastní zemí. A Mladá Fronta Dnes se dnes nebojí pokládat nejvyšším stranickým a státním představitelům nepříjemné otázky. Soudruh redaktor se skutečně nebál dotýkat ožehavých témat. Schválně, jak na ně reagoval sám velký Andrej?

 

Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova i ze světa. A možná bude i blbec na konec.