Události Luďka Staňka 19. 6. 2020

Události Luďka Staňka 19. 6. 2020 Zdroj: Mall.tv

Rozkrýváme chaos v kauze Jana Nečasová. A co je na tom nejhorší? Zůstal nám tu Babiš

Kauza týkající se Jany Nečasové je pěkný maglajz a málokdo se v ní orientuje. Ale máte štěstí. Jsou tady Události, ve kterých vám všechno přehledně a srozumitelně vysvětlíme. A na závěr vás čeká jedna zábavná brněnská jízda.

Dnes se podíváme na kauzu, která začala už v létě 2013. Jana Nečasová, tehdy Nagyová, bývalá vysoká státní úřednice, byla obviněna z uplácení a zneužití pravomocí úřední osoby. Dva lidé z vojenského zpravodajství nezákonně sledovali tehdejší manželku premiéra Nečase, aby se paní Nagyová mohla stát novou paní Nečasovou.

A taky se ukázalo, že když chtěl někdo něco prosadit u premiéra Nečase, musel nejdřív donést jeho domině Janě Nagyové nějaký hodnotný dárek. A  k tomu do médií unikaly i zajímavé odposlechy, aby se i prostý lid mohl trochu pobavit. Zkrátíme to: šlo nejen o sledování manželky, ale i vynášení BIS, o Janouška, trafiky, šperky, ČEPRO, rozvědku, ČEZ, kabelky…

Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova i ze světa. A možná bude i blbec na konec.