Xbox Partner Preview

Xbox Partner Preview Zdroj: Poggers

Shrnutí Xbox Partners Preview: Konzolisti nebudou mít letos čas se nudit

Xbox Game Studios se rozhodně nedrží zpátky a vedle vlastních her si Microsoft dává pozor, aby na jeho zařízeních vyšla i zásoba titulů třetích stran. Na jaké hry se můžeme těšit? To vám poví nejnovější Xbox Partner Preview. 

Unknown 9: V Awakening využíváte magii za honbou po pravdě

Vše začalo oznámením nové akční hry z pohledu třetí osoby Unknown 9: Awakening od studia Reflector Entertainment. Ve hře budete využívat magické dovednosti, abyste porazili nepřátele. Ty obsahují různé speciality jako zpomalení času, převtělení nebo štít, abychom se mohli kreativně vyřádit. Dočkáme se již v létě tohoto roku.

Sleight of Hand je akční hra, ve které budete k akcím potřebovat karty

Byla oznámena i hra Sleight of Hand, o které mimo traileru s obézním hlídačem moc nevíme. Z popisu na Steamu však vyplývá, že je to akční hra z pohledu třetí osoby se špionážním motivem, ve které budou vaše akce umožněny díky kartám. No uvidíme, co se z toho vyklube. Datum vydání zatím neznáme.

The Alters kombinuje akci, budovatelskou strategii a alternativní já

Dost zajímavý koncept ukazuje The Alters od 11 Bit Studios. Budete hrát za astronauta, co uvízne na vzdálené planetě. Tu nejen prozkoumáváte, ale také rozvíjíte svou mobilní základnu. Jelikož potřebujete pracovníky, vytváříte své alternativní já. Vlastně vezmete verzi sebe, která v životě udělala trochu jiné rozhodnutí. Má díky tomu jiné schopnosti, ale také ambice, což může způsobovat problémy.

Datum vydání bohužel stále neznáme.

Více se o nadcházejících hrách pro PC a Xbox dočtete na webu Poggers.cz.