Video placeholde
Ukázky ze hry GTA VI
Ukázky ze hry GTA VI
Ukázky ze hry GTA VI
Ukázky ze hry GTA VI
Ukázky ze hry GTA VI
12
Fotogalerie

Nejočekávanější herní událost ukázala první trailer: GTA VI láká na zločin a sexy hlavní protagonistku

Světová senzace a jedna z největších událostí herního roku i když jde "jenom" o trailer. Tak se dá mluvit o první ukázce z Grand Theft Auto VI. Hra se původně měla představit až v odpoledních hodinách, ale jak už to tak bývá, na internetu se nic neutají a i trailer unikl. Oficiální kanál Rockstaru tak na nic nečekal a rovnou svoje dílo vypustil do světa.

V traileru se představuje mimo jiné první ženská protagonistka v historii série Lucia. Po svém boku bude mít mužského parťáka, se kterým tak utvoří ústřední dvojici.

Ukazují se také rozmanité prvky města a scény ze sociálních sítí, které zřejmě sehrají ve hře svoji roli, či výrazněji "venkovštější" styl života, který může napovídat, že dění nového GTA se nebude motat jenom kolem centra světly přeplněného města. Prostředí obecně napovídá, že se podíváme hlavně na Floridu a s ní je neoddělitelně spojené Vice City, které by mělo být hlavním dějištěm šestého dílu série.

Na závěr trailer také prozradil, kdy se na hru můžeme těšit. Nebude to ale úplně šťastná zpráva. GTA VI totiž vyjde až v roce 2025.

Více o novém pokračování série GTA najdete na webu Poggers.cz >>>