Video placeholde
Jaromír Jágr z Kladna se raduje z gólu.
Zleva Marek Hovorka z Pardubic, Jaromír Jágr z Kladna a brankář Pardubic Ondřej Kacetl.
Z prvního gólu se Jaromír Jágr příliš neradoval, při druhé trefě už zvedl ruce vzhůru
Kladenští hokejisté se radují z exkluzivní druhé trefy Jaromíra Jágra v zápase na ledě Chomutova
Legendární útočník Jaromír Jágr se v barážovém utkání na ledě Chomutova blýskl dvěma góly
23
Fotogalerie

Jaromír Jágr válí jako za starých časů. Ve 47 letech si dělá ze soupeřů trhací kalendář

Jako za starých časů. V době, kdy vládl v NHL. Teď, ve 47 letech, nechal i ty mladší nakouknout do jeho dávného mistrovství… Jaromír Jágr páteční zápas v Chomutově rozhodl dvěma góly, hlavně sólová akce, kdy přešel přes dva obránce, byla lahůdková. „Snažil jsem se připomenout mladým lidem, jak jsem to dělal před dvaceti lety,“ usmíval se kladenský majitel. Podívejte se na jeho akci ve videu.

„Snažil jsem se mladým lidem připomenout, jak jsem to dělal před dvaceti lety,“ řekl Jágr se zářivým úsměvem o svém sólu. Po povedeném duelu sice krotil vášně a ujišťoval, že mu není znovu dvacet let, ale pamětníci největší slávy české hokejové legendy, kteří viděli tento gól, v tu chvíli na ledě zřejmě nezahlédli skoro padesátiletého matadora, ale mladíka s dlouhou hřívou, který udivoval celé zámoří v dresu Pittsburgh Penguins. Už chyběl jen pověstný salut. 

Příjemný záblesk do minulosti vykouzlil úsměv na tváři trenérovi Rytířů Davidovi Čermákovi. „Byl to nádherný gól. Opravdu jako z devadesátých let,“ smál se kladenský kouč, který se nestačí divit tomu, jak se Jágr od konce základní části Chance ligy až doposud neustále zlepšuje. Krásná trefa svého svěřence a zároveň zaměstnavatele těšila Čermáka o to víc, že Kladnu přinesla osmibodový náskok na druhém místě tabulky baráže a přiblížila Rytíře blíže k vysněnému postupu.

Více se o Jaromíru Jágrovi dočtete na webu iSport.cz >>>