Video placeholde

Cibulák se zastřeleným lvem pro mladou generaci. Designer vrací do módy populární nádobí

Česká streetwearová značka My Dear Clothing, za kterou stojí návrhář Zbyněk Štandera a stylista Marek Volf, přichází se zimními novinkami. Kolekce Winter 18 kromě trendy pánského oblečení ve „forever young“ stylu nabízí i originální doplňky jako kožené podtácky nebo cibulákové talíře. Podívejte se na stylové video, kterým se designéři prezentují.

Nová kolekce Winter 18 obsahuje nejen pánské oblečení jako například prošívané péřovky, mikiny, trička nebo manžestrové bundy a kalhoty, ale i stylové porcelánové cibulákové talíře a kožené doplňky. „V kolekci je takových víc vrstev, já tomu říkám line. Máme tam basic line, kde jsou trika, mikiny, ponožky atd. Pak tam máme premium line, ve který jsou prošívaný péřovky, manšestrový kalhoty a bundy nebo třeba porcelánové talíře s cibulákovým dekorem. Jako novinku nabízíme i leather goods line od Martina Furchy, který ručně vyrábí kožené doplňky a nově rozšíří tým My Dear Clothing,“ popisuje Zbyněk.

V hlavní roli se tentokrát objevuje uznávaný anglický model Loice Williams, kterého nafotil Benedikt Renč. Součástí je také video, na kterém pracoval patnáctičlenný tým. „Novou kolekci podpoříme lookbookem a videem s Loicem Williamsem. Jde zatím o nejlepší promo materiál, co jsme měli. Moc děkuju celému týmu a doufám, že to naše fanoušky nadchne aspoň z poloviny tak jako mě,“ říká s úsměvem Zbyněk.