Video placeholde
Tématem letošního ročníků soutěže Akty X je jídlo.
Vana I. Jedna z vítězných fotografií letošního ročníku soutěže Akty X.
Kathy. Jedna z vítězných fotografií letošního ročníku soutěže Akty X.
Lucie. Jedna z vítězných fotografií letošního ročníku soutěže Akty X.
Kamenné snění. Jedna z vítězných fotografií letošního ročníku soutěže Akty X.
24
Fotogalerie

Akty X 2017: Přihlaste své fotografie do soutěže a podívejte se na snímky z uplynulých let

Akty X, dlouhodobě nejpopulárnější soutěž časopisu Reflex, které se každý rok účastní stovky profesionálních i amatérských fotografů. Letošní ročník je zameřenen na jídlo. Přihlaste své fotografie, uzávěrka je 10. srpna!

Zapojte se do soutěže, pošlete své snímky a hrajte o hodnotné ceny. Nebo jen hlasujte pro fotografie ostatních. Inspirujte se kompozicemi z loňský let a nezapomeňte, že letošním tématem je jídlo v jakékoli podobě. 

Úplně slyšíme, jak poctivý flák hovězí svíčkové pleskne o nahé bříško půvabné blondýnky a jak se budou kuchyňské linky prohýbat pod vyzývavými pózami dívek, jejichž nekonečně dlouhé nohy nejednou skončí až v digestoři nad sporákem.

Povolte uzdu své fotografické a kuchařské fantazii, protože ani dvěma knedlíkům navíc se meze nekladou. Jde přece o výsledek, který by měl být eroticky a zároveň chuťově co nejpřitažlivější.

Své soutěžní fotografie přihlašujte již od dnešního dne až do 10. srpna 2017. Odborná porota vybere deset snímků, které oceníme a otiskneme v Reflexu. Dalších pět vítězů vyberou v hlasování čtenáři a jako každý rok bude samozřejmě udělena i cena šéfredaktora.

Podrobné informace najdete na stránce reflex.cz/aktyX.