Karel Ondrka z Prostřeno! byl na Primu zřejmě nastrčený od Kazmy.

Karel Ondrka z Prostřeno! byl na Primu zřejmě nastrčený od Kazmy. Zdroj: Foto FTV Prima, ara

Podivín Karel z pořadu Prostřeno! byl nastrčená figurka. Dostával instrukce do sluchátka a sám nevařil

Falešní soutěžící, falešný byt i falešné jídlo. Jak koncem března informoval server info.cz, diváky televizní soutěže Prostřeno! šokoval podivín Karel, který žil se slepicí a spal v rakvi. Už tehdy se začala objevovat podezření, že je to nastrčený herec.

Až dnes ale vyšlo najevo, že muže do soutěže nasadil bavič Kazma Kazmitch, který jej celou dobu sledoval systémem skrytých kamer a do ucha mu šeptal instrukce i to, co má říkat. Dokonce ani jídlo nevařil soutěžící sám, Kazmův štáb mu ho už hotové podsouval falešnou troubou.

Karel Ondrka se v pořadu Prostřeno! objevil koncem března 2017. Diváci tehdy žasli, když se výstřední soutěžící představil jako muž s permanentní erekcí, zálibou ve starších ženách a sado maso praktikách.

Video placeholde
Čtvrteční Prostřeno: Jakými nemocemi trpí Karel? A proč má permanentní erekci? • FTV Prima

Dokonce tvrdil, že spí v rakvi, a doma choval slepici. IT technik s Tourettovým syndromem na obrazovce kvůli svému onemocnění stále vykřikoval sprostá slova a udivoval okolí výbuchy hněvu.

Už tehdy se objevilo podezření, že Karel musí být kvůli svým extravagancím nastrčeným hercem, protože v minulosti studoval filmovou školu v Písku. To ovšem soutěžící odmítal s tím, že nejde o recesi, ale že mu naopak začaly chodit výhrůžky a bojí se o ztrátu zaměstnání. Nyní ale vyšlo najevo, že podivína Karla do soutěže skutečně nastrčil bavič Kazma Kazmitch, vlastním jménem Kamil Bartošek. Po celou dobu hry soutěžící i štáb sledoval skrytými kamerami a Karlovi do ucha přes sluchátko radil, co má říkat.

Více podrobností najdete na webu info.cz >>>

Video placeholde
Čtvrteční Prostřeno: Proč Karel spí v rakvi? A proč má doma slepici Babiše?