Video placeholde

Semeno do žíly: Američan bodl v obchodě ženu injekcí pravděpodobně s vlastním ejakulátem

K nepěknému incidentu došlu v americkém Churchtonu v Marylandu. Na záběru z obchodu, který zachytila bezpečnostní kamera, vidíme ženu (Katie Peters) parkovat nákupní vozík. Když kolem ní prochází muž v mikině (Thomas Stemen, 51), nenápadně ji bodne do hýždě neidentifikovatelným objektem, který poté rychle schová do kapsy. Žena reaguje vyplašeně, myslela, že ji někdo popálil cigaretou, zatímco muž předstírá, že neví, o co jde.

Celý incident rychle vyšuměl, Katie nasedla do auta a vyrazila domů. Po cestě však ucítila silně pálivou bolest v místech bodnutí a po rychlém prozkoumání objevila vpich po jehle a začala panikařit. Později uvedla, že její první reakce byla zavolat synovi, říct mu, že ho má ráda a že doufá, že se zvládne dostat domů v pořádku.

Policie rychle dohledala a zadržela Thomase Bryon Stemena. U sebe měl injekční stříkačku a další injekce byly později nalezeny v jeho autě. Výsledky zkoumání zjistily, že injekce obsahovaly lidské semeno. Zda se jedná o sperma pana Stemena a zda byla stejná látka vstříknuta i do těla paní Katie Peters, není zatím jisté, nicméně podle nálezů ve vlastnictví Thomase Stemena je to velice pravděpodobné.

Katie Peters nyní čekají další vyšetření, které mají odhalit, zda bodnutí mohlo způsobit zdravotní potíže. Prozatím je Katie na preventivních lécích na dobu minimálně 30 dnů. Thomas Bryon Stemen byl obviněn z útoku a bezohledného ohrožení a čeká ve vazbě na soud.