Vladimir Putin na stadioně slaví 8 let anexe Krymu.

Vladimir Putin na stadioně slaví 8 let anexe Krymu. Zdroj: Reuters

Putin před 80 tisíci stoupenci oslavoval anexi Krymu.
Putin před 80 tisíci stoupenci oslavoval anexi Krymu.
Putin před 80 tisíci stoupenci oslavoval anexi Krymu.
Stadion Lužniki: Vladimir Putin hovoří o Ukrajině a Krymu, 18. března.
Vladimir Putin na stadioně slaví 8 let anexe Krymu.
11
Fotogalerie

Karel Steigerwald: Podivná jaderná symetrie Rusů

Putin jako první a po něm už několik čmelíků, co kol něho víří, hrozí světu použitím atomové zbraně. Má prst na spoušti, a pokud Západ nesplní, co si přejí, odpálí to. Zpozornět by měl ruský lid.

Vládcové ruskému lidu říkají, pokud ze Západu přijde přes naše varování humanitární zásah proti válečným zločinům Ruska na Ukrajině nebo pokud vstoupí Finsko a Švédsko do NATO, vyhladíme ruské obyvatelstvo. Tak by totiž stisknutí Putinova jaderného knoflíku skončilo, protože jaderný knoflík má i Západ, což každý na světě ví, leda snad Putin a jeho čmelíci ne.

Jaderné knoflíky, Putine, jsou vzájemnou zárukou, aby těch šílených zbraní s definitivní silou nikdy nikdo nepoužil, protože by oba navzájem vyhladili svůj lid i sebe. S knoflíky od nukleárních bomb nikdo nevyhrožuje. Nemá to smysl, protože to může ten druhý také.

Ale jednou už se to stalo. Vůdce odsoudil k zániku vlastní lid. Jmenoval se Hitler, udělal to na konci dubna 1945. Než se zastřelil, pohrdl německým národem a odsoudil ho k zániku, protože neobstál a nesplnil jeho politické cíle. Putin je tedy zas až druhý. 

Video placeholde
Vladimir Vladimirovič Putin • Videohub