Internetový adresář Reflexu č. 3 - Utilitky

Pískoviště jsou od toho, aby se na nich děti pořádně vyblbly. A ze stejného důvodu můžete mít svoje pískoviště neboli "sandbox" také na svém počítači. Používáte operační systém Windows 2000 nebo Windows XP a jste fatálně znuděni kursorem? Nemůžete se na tu fádní šipku už ani podívat? Pokud podobně jako autor těchto tipů milujete žluté lístečky, na které si můžete napsat vzkaz nebo připomínku a oblepit jimi třeba i celou kancelář, pak neváhejte a vyzkoušejte tenhle geniální vynález rovněž ve virtuální podobě.

Pískoviště jsou od toho, aby se na nich děti pořádně vyblbly. A ze stejného důvodu můžete mít svoje pískoviště neboli "sandbox" také na svém počítači. Když program Sandboxie zapnete, budou se všechny stopy vašeho brouzdání po Internetu (tedy cookies, historie atd.) nahrávat do speciálního registru, který pak jednoduše vymažete. Ne tedy všechno (tak jako při použití běžných "čisticích" programů), ale jen to, čím jste si počítač zaneřádili při pobytu v pískovišti. Sám výrobce programu doporučuje, abyste si například takové pornostránky prohlíželi výhradně na pískovišti. Zní to sice trochu perverzně, ale rada je to dobrá.


http://www.sandboxie.com/



Používáte operační systém Windows 2000 nebo Windows XP a jste fatálně znuděni kursorem? Nemůžete se na tu fádní šipku už ani podívat? Jednoduchá pomoc. Vyberte si z nabídky originálních a zábavných kursorů, jakým ten starý nahradíte. Chcete v životě změnu? Pořídit si nový kursor je rychlejší a snadnější než například vyměnit partnera - a hlavně je to zadarmo!


http://www.stardock.com/products/cursorxp/



Pokud podobně jako autor těchto tipů milujete žluté lístečky, na které si můžete napsat vzkaz nebo připomínku a oblepit jimi třeba i celou kancelář, pak neváhejte a vyzkoušejte tenhle geniální vynález rovněž ve virtuální podobě. Nejsou sice tak sexy, ale je to pořád lepší než si skutečné papírky lepit na monitor. Těmi virtuálními si ho totiž nezasviníte.


http://www.singercreations.com/