Internetový adresář Reflexu č. 38

Slušná zásobárna "dosových" her pro pamětníky. Aneb jak si zpestřit lenivé podzimní odpoledne kapkou vzrušení a sentimentu. Minulý týden uplynuly přesně tři roky od teroristických útoků v New Yorku a Washingtonu... Prográmek zvaný Blinx údajně vnese novou dimenzi do práce s informacemi. Líbil se vám skvělý thriller Telefonní budka? Je sladší borůvka, jahoda, nebo mango? Kdo by si nechtěl pohrát s laserem?

Slušná zásobárna "dosových" her pro pamětníky. Aneb jak si zpestřit lenivé podzimní odpoledne kapkou vzrušení a sentimentu. Nepamětníkům se návštěva nedoporučuje. Jen by pokrčili nos a prohlásili: Vás vážně bavilo tohle hrát?


http://www.eternalfun.com/downloads.php




Minulý týden uplynuly přesně tři roky od teroristických útoků v New Yorku a Washingtonu. Od té doby každý ví, co znamená termín "Ground Zero", a také která část New Yorku získala toto pojmenování. Pokud vás zajímá, jak se na dolní Manhattan vracel a stále vrací život, navštivte internetový "projekt znovuzrození".


http://www.projectrebirth.org



Počítač je skvělá "násoska" informací. Ukládají se na vašem harddisku, ale problém je v tom, že samy za sebou často zametají stopy. A vy pak sedíte u monitoru a víte přesně, že "to tam někde je", ovšem nemáte ponětí kde. Prográmek zvaný Blinx údajně vnese novou dimenzi do práce s informacemi.


http://www.blinx.de/





Je sladší borůvka, jahoda, nebo mango? Proč nikomu nechutná červený rybíz? A patří pistácie mezi ovoce? Odpovědi na tyto i další otázky hledejte na graficky ohavné, ale jinak celkem zajímavé ovocné stránce.


http://www.skytopia.com/project/fruit/fruit.html



Kdo by si nechtěl pohrát s laserem? A to nikoliv v další "řeznické" střílečce, ale v intelektuální hře "na bednu" o pětadvaceti úrovních? Pusťte se do toho! Kolem desáté úrovně se vám zapotí mozkové závity, a když pokoříte dvacítku, nepochybujte o tom, že vám z uší bude stoupat světlý dým.


http://www.nailmaster.ru/laser.html