Večer s komiksem a autory Zeleného Raoula

Na tvůrce Zeleného Raoula či divadelní adaptaci seriálu Hana a Hana se mohou těšit účastníci besedy, která proběhne ve středu 25. května 2005 od 19 hodin v Letohrádku královny Anny na Pražském Hradě. Večer věnovaný komiksu tam pro širokou veřejnost pořádá týdeník Reflex.

Na tvůrce Zeleného Raoula či divadelní adaptaci seriálu Hana a Hana se mohou těšit účastníci besedy, která proběhne ve středu 25. 5. 2005 od 19 hodin v Letohrádku královny Anny na Pražském Hradě. Večer věnovaný komiksu tam pro širokou veřejnost pořádá týdeník Reflex.
Hlavními hosty besedy budou Štepán Mareš, Milan Tesař a Tomáš Baldýnský, autoři populárního komiksu o Zeleném Raoulovi, který se za několik let své existence stal fenoménem doprovázeným řadou kontroverzí, nepochopením a dokonce i trestními oznámeními a žalobami.
Kromě diskuse nabídne Reflex divadelní adaptaci komiksu Hana a Hana pod režijní taktovkou Dana Špinara: Je vám vůbec 15? Aneb Hana a Hana? - To je dobrej fór! “Hra měla premiéru v říjnu loňského roku na výstavě Reflex a komiks a mezi brněnským publikem zaznamenala až nečekaný úspěch,” říká šéfredaktor týdeníku Reflex Petr Bílek.
Na závěr večera je připraven koncert skupiny Gothart.
Souborná výstave časopisu Reflex “Causa Reflex, 15 let potrvá do 31. května 2005. Vstup na výstavu i doprovodný program je zdarma.